Известие

Collapse
No announcement yet.

кое масло да сипя в кошника?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vladu
    Първоначално публикувано от 156 m-jet
    Според мен по добре си сложи нов мотор от някоя морга, хем и гаранция имат, тук са по 600 еуро, едва ли в БГ са повече
    нов си имах вече ... не ща такъв нов
    сега наистина ще стане нов наистина поне ...
    То и аз моя го правих нов преди година и половина ама нещо на последъка след 6000 почва да пушляви яко

Comment

Първоначално публикувано от gigi
      Първоначално публикувано от 156 m-jet
      Според мен по добре си сложи нов мотор от някоя морга, хем и гаранция имат, тук са по 600 еуро, едва ли в БГ са повече
      нов си имах вече ... не ща такъв нов
      сега наистина ще стане нов наистина поне ...
      То и аз моя го правих нов преди година и половина ама нещо на последъка след 6000 почва да пушляви яко
      лошо гошо ... вече стаам капацитет по тия, най-тъпото е, че нема кой знае кво да се направи ... сега си мисля - ок ако се знаеше, че съм пътник кво - сейм шит - или требеше да я пазя и да сипвам масло по 150 кинта на 5000км или да я чакам да се гътне пак. поправете ме ако обичате... иначе казано кви превантивни мерки моеше да се земнат в моя случай - може да се окаже полезно четиво ...
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Чеки чеки малко, а разбра ли се от какво е екстремния разход на масло, щото мое сегменти, ма мое и друго? Отворихте ли вече ДВГ?
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          Чеки чеки малко, а разбра ли се от какво е екстремния разход на масло, щото мое сегменти, ма мое и друго? Отворихте ли вече ДВГ?
          ми дай ша питам ... питах ... от понеделник ша я захватат
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Първоначално публикувано от Naso
            Слабо ин ги е опакованьето... Мотул-а е в тубета по 5 литра
            Стига па ти с тоя Мотул бре ясно че е едно от най-добрите масла ма не всеки може да си го позволи доста хора предпочитат да си сипят Селения за 8-10 лв. литъра щото е по-ефтино бе пич.А и ако карат много на 5-6 месеца по 100-150 лв. за малсо некак си
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
              Стига па ти с тоя Мотул бре ясно че е едно от най-добрите масла ма не всеки може да си го позволи доста хора предпочитат да си сипят Селения за 8-10 лв. литъра щото е по-ефтино бе пич.А и ако карат много на 5-6 месеца по 100-150 лв. за малсо некак си
              то и аз така виках, че 10 пер кило даже е мноо ... ма ай питай ме сега а и 30 ша давам

Comment

то и аз така виках, че 10 пер кило даже е мноо ... ма ай питай ме сега а и 30 ша давам
                Ти как реши че проблема е в маслото Гиги как кара със Селения и нема проблеми
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Той Гиги сега мисли да минава на Мотул
                  А за моята като и дават полусинтетика - мислите ли че ще е по-добре с пълна синтетика - мисля и аз да го пробвам това естерното на Мотул
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

я виж из другите теми как точно "няма проблеми" кола с основен ремонт преди няма две години ?
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

малко оффф

Е как точно стана караш си и просто така оп изпушва и ...
                      Не е ли тракала хлопала или нещо преди да грохне баси туй е плашещо ако не е имало признаци някакви за котене да загрява да свети лампа и знам ли
                      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Бе нали тва казвам и аз, тия ДВГ-та не мрат току тъй, из един път! Мен ако питате на един читав ДВГ ако ще и М10Д да му наливате пак ще изкара 100К ако не се презорва. Ма колко и да си рацер, пък и с кво да е масло пак трудно се скапват тия ДВГ-та. Тва да не Ауди я?
                        Проблема не е бил у маслото, според мен де

Мотул, верно е хубаво масълце, ма на тая цена, и то за едно две вкарвания в червеното на ден ->сори, мноо време ще върви със Селиния
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Аз моето го смених преди 2 дена пак със Селения и съм доволен, само че вече е 28 лв. кутията и 4 литра излиза 56лв, а миналия път беше 48. Не че ми дреме за 8 лв, ама нещо ми се струва че е малко нагло.
                          Инече една смяна на масла и филтри - 90 лв

Егати на Пежото на баща ми е 70 лв в СФА, а е дизел.
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                            малко оффф

Е как точно стана караш си и просто така оп изпушва и ...
                            Не е ли тракала хлопала или нещо преди да грохне баси туй е плашещо ако не е имало признаци някакви за котене да загрява да свети лампа и знам ли
                            бе не знам - имаше некви бегли като да трака - ама всеки казваше вариатор ... а точно кат се случи съм бил с 160 и с музиката на мах ... питай ме дали съм я чул .... иначе не грееше и си вървеше пушка ...

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                              Бе нали тва казвам и аз, тия ДВГ-та не мрат току тъй, из един път! Мен ако питате на един читав ДВГ ако ще и М10Д да му наливате пак ще изкара 100К ако не се презорва. Ма колко и да си рацер, пък и с кво да е масло пак трудно се скапват тия ДВГ-та. Тва да не Ауди я?
                              Проблема не е бил у маслото, според мен де

Мотул, верно е хубаво масълце, ма на тая цена, и то за едно две вкарвания в червеното на ден ->сори, мноо време ще върви със Селиния
                              е 100к ... на мойта пише 135к т.е. мисля да е поне 235000 ... а колкото до дали е до маслото след 1 час каране с средно 150 маслото се опитваше да капне от пръчката ... не че съм маслен гений ама знам че не бива

Comment

Виж ся адаш, и аз не съм гений по маслата ма след тоя 1 час със 150 км/ч. маслото ще ти е на 95-100 градуса и ми се иска да видя маслото, дето като извадиш щеката, няма да капне.
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X